Autótöltők

Az elektromos autóhasználat egyik pozitív hozadéka, hogy működtetése nem kötődik meg nem újuló energiaforrásokhoz, ezért nem szükséges útba ejtenünk egy töltőállomást, ha üzemanyagra van szükségünk. Egy ilyen járművet bárhol tölthetünk, ahol rendelkezésünkre áll egy 10-16 amperes konnektor.

Egy ilyen töltést különféle villamos energiával tudjuk elvégezni. Normál, otthoni töltéssel 100%-ra 8-12 óra alatt töltődik fel az akkumulátor, gyorstöltéssel 2-5 óra közé tehető a töltési intervallum, valamint villámtöltéssel 30 perc alatt 80% töltöttséget érhetünk el (természetesen mindegyik esetben az időtartam függ autónk típusától).

A ma működő belső háztartási villamos energia hálózat nem folyamatos terhelésre lett tervezve, épp emiatt hasznosabb egy otthoni töltőkészülék telepítése. A hagyományos aljzat 3,7 kW teljesítményt nyújt, azonban egy speciálisan elektromos autók akkumulátorának feltöltésére kifejlesztett berendezés már 11 kW-os teljesítményre is képes lehet. Ennek a töltési folyamatnak a biztonságáról a csatlakozó reteszelése gondoskodik.

Elektromos autótöltő berendezéssel akár 8× gyorsabban töltheti gépjárművét, mint a hagyományos aljzatról. Cégünknél megtalálhatóak 1 vagy 3 fázisos megoldások. Töltőink LED képernyővel/visszajelzővel és Type 2 csatlakozóval, valamint túlfelszültség védelemmel ellátottak.

Autótöltőink használata kényelmes és egyszerű, mégis költséghatékony töltési módot biztosítanak. Jellemzően 3 fázison maximum 22 kW AC töltési teljesítménnyel, valamint DC szivárgás védelemmel rendelkeznek. Magas minőségű autótöltőink beüzemelése rendkívül gyorsan végrehajtható, falra és tartóoszlopra egyaránt. Üzemi hőmérsékletük akár -25°C-tól +50°C-ig terjedhet, közvetlen napsütés nélkül. Kompakt kivitelüknek köszönhetően kis helyet foglalnak. DC töltőállomás kiegészítésével a plug-in hybrid autók töltése is lehetővé válik.

Akár otthonra, akár irodában, céges parkolóban, vendéglátóipari egységben, gyártelepen - egyszóval bárhova telepíthető. Így a háztartás, illetve a munkavállalók, vezetők és a vállalat vendégei könnyen csatlakoztatni tudják elektromos járművüket a töltési időre. Kiváló minőségüknek és tartós kialakításuknak köszönhetően, autótöltőink alkalmasak beltéri és kültéri használatra egyaránt.

Töltse napelemes rendszeréről ingyen otthon elektromos autóját!

Kapcsolat