Tetőre szerelt ipari napelemes megoldások

Kivitelezés

Átvizsgálás

Működtetés, Távfelügyelet

Carport

Napelemes termékek értékesítése

Cégünk, a RENA Solar több, mint egy évtizede napelemes rendszerek építésével foglalkozik. A pályafutásunk kezdetén Németországban építettünk napelemparkokat, illetve tetőre szerelt ipari napelemes rendszereket. A magyar piac változásával tettük át a fókuszunkat a hazai piacra, ahol a legjobb helyen vagyunk: egy nyelvet beszélünk, és rengeteg tapasztalattal rendelkezünk, ami fontos egy formálódó napelemes piacon.

Váltsa ki cége villanyszámláját ipari napelemes rendszerrel! Cégünk különböző napelemes pályázati lehetőségeket is biztosít ügyfelei részére. Tetőre szerelt ipari rendszerekben nem ismerünk lehetetlent, bármilyen tetőfelületre megoldást nyújtunk.

A munkánk elvégzése során számunkra kiemelten fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért csakis kiváló minőségű rendszereket építünk. Ehhez saját eszközöket és gépparkot használunk, valamint kollégáink évtizedes, külföldön szerzett tapasztalatát.

A 360⁰ Solution System keretében a teljes napelemes projekt megvalósítására kínálunk megoldást egészen a kezdeti fázistól, a tervezésen és engedélyeztetésen át a műszaki kivitelezés fázisáig. Az elvégzett munkákra teljes körű garanciát vállalunk.

 

Általunk beépített termékek