Tetőre szerelt ipari napelemes megoldások

Átvizsgálás

RENA Solar 360 Átvizsgálás
A RENA Solar 360⁰ Solution System részeként megoldást kínálunk tetőre szerelt ipari napelemes rendszerek professzionális átvizsgálásra. Jelenleg három szolgáltatási csomagunk elérhető: ● Bekapcsolás előtti átvizsgálás ● Kivitelezés, összeszerelés, átvizsgálás ● Teljesítmény­mérés, teljes körű átvizsgálás

Bekapcsolás előtti átvizsgálás

Szolgáltatásunk azoknak a napelemrendszer-tulajdonosoknak nyújt megoldást,

  • akiknek a MEKH nem adja meg a szükséges hozzájárulást a kivitelezés hibáiból fakadóan,
  • akik objektív képet kívánnak látni az elkészült erőműről,
  • akiknek minőségi kifogásai vannak az elkészült munkával kapcsolatban és tisztán szeretné látni, hogy a naperőmű valójában milyen színvonalon készült el.

Független, harmadik félként nyújtunk megoldást az aggodalmak eloszlatására, az időközben felmerült kérdések megválaszolására. Ennek érdekében, teljes körű, bekapcsolás előtti, műszaki napelempark átvizsgálást vállalunk. Szolgáltatásunk részeként, többek között a napelempanelek hőkamerás ellenőrzésével is foglalkozunk.

Kivitelezés, összeszerelés, átvizsgálás

Külföldi tapasztalataink alapján világosan kirajzolódik, hogy rengeteg hiba fordul elő a hozzáértés hiányából fakadóan. Ez által súlyos anyagi kár keletkezik a befektető számára. Látva ezt döntöttünk úgy, hogy átvizsgálási szolgáltatásunkat ezen hiányosságok kiküszöbölésére alakítjuk ki. Szakmai segítséget nyújtunk a befektető számára, hogy ellenőrizni tudja a kész rendszer kivitelezésének minőségét.

Kivitelezés, összeszerelés, átvizsgálás szolgáltatásunk átfogó képet képes alkotni a teljes napelemes rendszerről. Vizsgálat alá vonjuk a teljes szerkezetet, a villanyszerelési munkát és a napelempanelek teljesítményét, minőségét.

Teljesítménymérés, teljes körű átvizsgálás

A RENA Solar Magyarországon egyedülálló szolgáltatás kínál a napelemes termékek piacán, amely napelempark befektetőnek nyújt független értékelést a naperőműve jelenlegi műszaki állapotáról és annak teljesítményéről.

Az átvizsgálási csomag
3 részből tevődik össze:

  1. egy mobil teszt labor műszereres termelési teljesítmény mérésből,
  2. egy műszaki-kivitelezés minőségi átvizsgálásból,
  3. illetve hőkamerás állapot felmérésből.

A naperőmű átvizsgálási csomag
igénybevétele javasolt:

  • Naperőmű adás-vétele előtt
  • Finanszírozási szerződés megkötése előtt
  • Jég vagy viharkár esetén
  • Alul teljesítő naperőmű esetén (80%<)

Mobil Teszt Labor

Mobil napelemvizsgáló laborunk segítségével olyan egyedi szolgáltatást kínálunk, amelynek eredményeképp a napelemrendszer tulajdonos pontos, objektív képet kap arról, hogy a naperőművébe beépített napelemek milyen fizikai állapotban vannak.

Tovább

Átvizsgálás mellett kivitelezési és karbantartási munkákat is vállalunk,
valamint napelemes autóbeállókat építünk, és napelemes termékértékesítéssel foglalkozunk.

Egyedi árajánlatért keresse kollégánkat.

Tekintse meg ipari napelempark vagy lakossági napelemes szolgáltatásainkat!