Lakossági nap­e­le­mes rendszerek

Kivitelezés

Otthon­felújítási állami támogatás

Napelemes autóbeálló

Árak

Referenciák

Cégünk, a RENA Solar több mint 13 éves tapasztalattal rendelkezik napelemes rendszerek építésében. Lakossági napelemes kivitelezési szolgáltatásunk olyan választás, ami minőségi, hosszútávú befektetés, és akár 10 éven belüli megtérülést jelent az Ön számára.

Napelemes rendszereink a bekapcsolás után alkalmasak elektromos autó töltésére. Minőségi kivitelezéssel és a gondosan kiválasztott eszközökkel időtálló megoldásokat tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Olyan napelemes rendszereket építünk, amelyek élettartamuk harmadán belül megtérülnek és profitot termelnek.

0 Ft-os villanyszámla!

A lakóháza tetejére szerelt háztartási méretű kiserőmű (HMKE) telepítésével részben vagy teljesen függetlenedhet áramszolgáltatójától. A kiserőmű megvalósítási folyamatában átvállaljuk Öntől a teljes ügyintézés terhét, a kivitelezés mellett HMKE működtetését is biztosítani tudjuk, valamint már meglévő napelemrendszerét készségesen átvizsgáljuk. A rendszer telepítésével Ön nem csak védi a környezetet, de ingatlana értékét is növeli.

Napelem­rendszer kalkulátor

Számítsa ki, hogy mekkora rendszerre van szüksége kalkulátorunk segítségével!

Húzza a csúszkát havi villanyszámlája alapján vagy havi fogyasztása szerint! Kattintson a tovább gombra, és kérjen ajánlatot közvetlenül a kiszámolt adatokkal! Ilyen egyszerű!

Havi átlag­fogyasztás
0 kWh
0 Ft
A napelemes rendszer mérete
0kW
Inverter
0kW
Napelemek száma
0db
Szükséges tetőfelület
0m2

Ajánlatkérés

Német
prémium

termékek
13 év
németországi

tapasztalat
Pá­lya­fu­tá­sunk kez­de­tén Né­met­or­szág­ban épí­tet­tünk nap­e­lem­par­ko­kat, il­let­ve te­tő­re sze­relt i­pa­ri nap­e­le­mes rend­sze­re­ket. Az ott szer­zett szak­mai tu­dást, kap­cso­la­to­kat és szem­lé­le­tet hasz­no­sít­juk mun­kánk so­rán. Ez ter­mé­ke­in­ken is meg­mu­tat­ko­zik. Nap­e­le­mes rend­sze­rét pré­mi­um né­met nap­e­le­mek­kel is kér­he­ti, amely­e­ket sa­ját ki­vi­te­le­ző csa­pa­tunk gyor­san, ki­vá­ló mi­nő­ség­ben te­le­pít Ön­nek.

Garancia

Cégünk kizárólag minőség-ellenőrzésen átesett saját eszközökkel és tapasztalt szakmai kivitelező csapattal dolgozik, így az elvégzett munkákért teljes körű garanciát vállalunk a szerződéskötéstől az építkezésen át, egészen az átadásig. Bemutatótermünkben élőben megnézheti az általunk forgalmazott termékeket. Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, ha kérdése merülne fel, valamint beleláthat napelemes rendszere működési folyamataiba.

Tegye meg az első lépést a minőség felé!

Megújuló energia

A napelemes rendszer kiépítésével háza áramfogyasztás szempontjából önellátóvá válik, így 100%-ig megújuló forrásból származó energiával működtetheti elektromos berendezéseit. A telepített napelemes rendszer növeli ingatlana értékét, és lehetőséget teremt elektromos autójának töltésére, ami által csökkenteni tudja ökológiai lábnyomát.

Váltson most megújuló energiára!

Ügyintézés

Ügyfeleinket személyes tanácsadással segítjük a lehető legjobb döntés elérése érdekében. Átvállaljuk a teljes ügyintézés terhét, valamint a pályázathoz szükséges folyamatokat is kezünkbe vesszük, így ügyfeleink biztos kezekben tudhatják befektetésüket. Munkatársaink végigkísérik az áramszolgáltatói ügyintézés teljes fázisában, valamint folyamatosan tájékoztatást nyújtanak a projekt állapotáról.

1.
Árajánlat­kérés
Keresse fel kollégáinkat, akik egy rövid adategyeztetést követően hozzálátnak személyre szabott árajánlata elkészítéséhez!
2.
Helyszíni felmérés
Egy előre egyeztett időpontban szakértő munkatársaink elvégzik a helyszíni felmérést, amely alapján megszületik a végső árajánlat.
3.
Árajánlat kiküldése
A végső árajánlatot rendelkezésére bocsátjuk.
4.
Megren­delés
Amennyiben árajánlatunk elnyerte tetszését akkor nincs más teendője, mint a megrendelő lapot elküldeni a részünkre.
5.
Engedélyez­tetés
A megrendelés után napelemes projektjének dokumentumait benyújtjuk a szükséges engedélyeztetési eljáráshoz. Önnek nincs tennivalója.
6.
Napelem­rendszer telepítése
A sikeres engedélyeztetési eljárás után megkezdjük otthoni napelemes rendszere telepítését.
7.
Kétirányú mérőóra beszerelése
A szolgáltató telepíti az AD/VESZ mérőórát és a napelemes rendszer üzemképessé válik. Elindulhat az energiatermelés.