Lakossági nap­e­le­mes rendszerek

Kivitelezés

MFB 0%-os hitel­ügyintézés

Napelemes autóbeálló

Árak

Cégünk, a RENA Solar több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik napelemes rendszerek építésében. Lakossági napelemes kivitelezési szolgáltatásunk olyan választás, ami minőségi, hosszútávú befektetés, és akár 10 éven belüli megtérülést jelent az Ön számára.

Napelemes rendszereink a bekapcsolás után alkalmasak elektromos autó töltésére. Minőségi kivitelezéssel és a gondosan kiválasztott eszközökkel időtálló megoldásokat tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Olyan napelemes rendszereket építünk, amelyek élettartamuk harmadán belül megtérülnek és profitot termelnek.

0 Ft-os villanyszámla!

A lakóháza tetejére szerelt háztartási méretű kiserőmű (HMKE) telepítésével részben vagy teljesen függetlenedhet áramszolgáltatójától. A kiserőmű megvalósítási folyamatában átvállaljuk Öntől a teljes ügyintézés terhét, a kivitelezés mellett HMKE működtetését is biztosítani tudjuk, valamint már meglévő napelemrendszerét készségesen átvizsgáljuk. A rendszer telepítésével Ön nem csak védi a környezetet, de ingatlana értékét is növeli.

Garancia

Cégünk kizárólag minőség-ellenőrzésen átesett saját eszközökkel és tapasztalt szakmai kivitelező csapattal dolgozik, így az elvégzett munkákért teljes körű garanciát vállalunk a szerződéskötéstől az építkezésen át, egészen az átadásig. Bemutatótermünkben élőben megnézheti az általunk forgalmazott termékeket. Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, ha kérdése merülne fel, valamint beleláthat napelemes rendszere működési folyamataiba.

Tegye meg az első lépést a minőség felé!

Megújuló energia

A napelemes rendszer kiépítésével háza áramfogyasztás szempontjából önellátóvá válik, így 100%-ig megújuló forrásból származó energiával működtetheti elektromos berendezéseit. A telepített napelemes rendszer növeli ingatlana értékét, és lehetőséget teremt elektromos autójának töltésére, ami által csökkenteni tudja ökológiai lábnyomát.

Váltson most megújuló energiára!

A finanszírozás miatt sem kell aggódnia!

MFB 0%-os hitelügyintézésben is segítő kezet nyújtunk,
hogy ne kelljen lemondania napelemes rendszeréről!

MFB 0%-os hitel

Ügyintézés

Ügyfeleinket személyes tanácsadással segítjük a lehető legjobb döntés elérése érdekében. Átvállaljuk a teljes ügyintézés terhét, valamint a pályázathoz szükséges folyamatokat is kezünkbe vesszük, így ügyfeleink biztos kezekben tudhatják befektetésüket. Munkatársaink végigkísérik az áramszolgáltatói ügyintézés teljes fázisában, valamint folyamatosan tájékoztatást nyújtanak a projekt állapotáról.

1.
Árajánlatkérés
Keresse fel kollégáinkat, akik egy rövid adategyeztetést követően hozzálátnak személyre szabott árajánlata elkészítéséhez!
2.
Helyszíni felmérés
Egy előre egyeztett időpontban szakértő munkatársaink elvégzik a helyszíni felmérést, amely alapján megszületik a végső árajánlat.
3.
Árajánlat kiküldése
A végső árajánlatot rendelkezésére bocsátjuk.
4.
Megrendelés
Amennyiben árajánlatunk elnyerte tetszését akkor nincs más teendője, mint a megrendelő lapot elküldeni a részünkre.
5.
Engedélyeztetés
A megrendelés után napelemes projektjének dokumentumait benyújtjuk a szükséges engedélyeztetési eljáráshoz. Önnek nincs tennivalója.
6.
Napelem­rendszer telepítése
A sikeres engedélyeztetési eljárás után megkezdjük otthoni napelemes rendszere telepítését.
7.
Kétirányú mérőóra beszerelése
A szolgáltató telepíti az AD/VESZ mérőórát és a napelemes rendszer üzemképessé válik. Elindulhat az energiatermelés.