Lakossági nap­e­le­mes rendszerek

Kivitelezés

Távfelügyelet

Napelemes autóbeálló

Napelemes termékek értékesítése

Cégünk, a RENA Solar több, mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik napelemes rendszerek építésében. Lakossági napelemes kivitelezési szolgáltatásunk olyan választás, ami minőségi, hosszútávú befektetés és akár 10 éven belüli megtérülést jelent az Ön számára.

0 Ft-os villanyszámla!

A lakóháza tetejére szerelt háztartási méretű kiserőmű (HMKE) telepítésével részben vagy teljesen függetlenedhet áramszolgáltatójától. A kiserőmű megvalósítási folyamatában átvállaljuk Öntől a teljes ügyintézés terhét, a kivitelezés mellett HMKE működtetését is biztosítani tudjuk, valamint már meglévő napelemrendszerét készségesen átvizsgáljuk.

Garancia

Cégünk kizárólag saját eszközökkel és kivitelező csapattal dolgozik, így az elvégzett munkákért teljes körű minőség garanciát vállalunk a szerződéskötéstől az építkezésen át, egészen az átadásig. Bemutató termünkben élőben megnézheti az általunk forgalmazott termékeket. Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, ha kérdése merülne fel, valamint beleláthat napelemes rendszere működési folyamataiba.

Tegye meg az első lépést a minőség felé!

Megújuló energia

A napelemes rendszer kiépítésével háza áramfogyasztás szempontjából önellátóvá válik, így 100%-ig megújuló forrásból származó energiával működtetheti elektromos berendezéseit. A telepített napelemes rendszer növeli ingatlana értékét és lehetőséget teremt elektromos autójának töltésére, ami által csökkenteni tudja ökológiai lábnyomát.

Váltson most megújuló energiára!

 

Általunk beépített termékek