Javítsa fel otthona energiahatékonyságát és telepítsen napelemes rendszert! Valósítsa meg mindezt az MFB 0%-os hitelével!

MFB 0%-os hitel

0%-os kamattal és mindössze 10% önerővel elérhető hitelkonstrukció 20 éves futamidőre. Családi házak számára akár 10 millió forint, társasházak esetében lakásonként 7 millió forint igényelhető.

A Közép-magyarországi keret kimerülése miatt a hitel 2019. október 17-től csak Budapesten és Pest megyén kívül megvalósult épületek korszerűsítésére igényelhető.

Hiteligényléssel magánszemélyek, társasházak és lakásszövetezetek élhetnek. Családi ház, lakóház, szabadon álló ház, sorház, ikerház, hétvégi ház és üdülőház.

Milyen mértékű lehet a kölcsön összege?

Természetes személyek esetében min. 500.000 Ft, max. 10.000.000 Ft
Társasházak és lakásszövetkezetek esetében min. 500.000 Ft, max. 7.000.000 Ft

Mekkora önerőre van szükség az igényléshez?

Az önerő mértéke az elszámolható költségek 10%-a. Adott esetben beszámítható lakástakarékossági számlán található, az állami támogatással és betéti kamattal növelt megtakarítási összeg. A felmerülő adminisztrációs költségek az önerő terhére is elszámolhatóak.

A hitelprogram során a kamat fix 0% évente, valamint a kezelési költség, rendelkezésre tartási jutalék, előtörlesztési és szerződésmódosítási díj nem kerül felszámításra. Az esetleges türelmi és rendelkezésre tartási idővel együtt a futamidő maximum 20 év.

Szabaduljon meg villanyszámlájától és szüntesse meg elektromos költségeit! Igényelje Ön is az MFB 0%-os hitelét és mi átvállaljuk Öntől a hitelügyintézés terhét, valamint rendelkezésére bocsátjuk teljes körű kivitelezési szolgáltatásunkat.

Kérjen ajánlatot még ma!

Ajánlatot kérek!