Távfelügyelet

RENA Solar 360 Működtetés
RENA Solar 360⁰ Solution System részeként háztartási méretű napelemes kiserőmű működtetési szolgáltatást kínálunk, amely tartalmazza a HMKE távfelügyeletét.

A szolgáltatásunk kialakításakor két tényezőt vettünk alapul:

  1. több éves saját tapasztalatunkat, illetve
  2. legfrissebb iparági normákat és ajánlásokat.

Szolgáltatásunk keretében 0-24 órás monitoringot kínálunk, amely segítségével a lakossági kiserőmű tulajdonosa nyomon tudja követni a rendszere működési folyamatait, az áramtermelése alakulását. Esetleges meghibásodás esetén a rendszer értesíti munkatársainkat, akik így meg tudják tenni a szükséges lépéséket a hibaelhárítás érdekében. Országos hatókörű szervizunk a rendelkezésére áll.

SCADA 0-24 monitoring rendszer

Amennyiben igénybe veszi távfelügyeleti szolgáltatásunkat, akkor az Ön rendszerét SCADA monitoring rendszerrel fogjuk vizsgálni. A rendszer nagy előnye, hogy hardverfüggetlen, így bárhonnan elérhető. Elemzi a napelemes rendszer teljesítményét, amelyek alapján jelentéseket készít, trendekre hívja fel a figyelmet, valamint hiba esetén értesítést küld. Ezen adatokat könnyedén exportálni tudjuk Önnek, ezzel is az elemzést könnyítve.

A rendszer teljes mértékben alakítható, testreszabható, rugalmas fiókkezelés jellemzi. Az adatok biztonságáról hitelesítési rendszer gondoskodik. A monitoring rendszer lehetővé teszi, hogy az adatokat valós időben vizsgáljuk, továbbá korábbi adatokat is egyszerűen előhívhatunk. Több operációs rendszeren is elérhető (Windows, Linux, MacOS stb.).

Egyedi árajánlatért keresse kollégánkat!

Távfelügyelet mellett napelem­rendszerek kivitelezésével, napelemes autóbeálló építésével, valamint napelemes termékértékesítéssel is foglalkozunk.