Ipari napelemparkok

Kivitelezés

Átvizsgálás

Működtetés, Távfelügyelet

A RENA Solarnál célunk az, hogy kiváló minőségű és költséghatékony ipari napelemrendszereket építsünk ügyfeleink számára. Cégünk átfogó tudást és szakmai tapasztalatot gyűjtött külföldön eltöltött évek alatt, így vállaljuk komplett napelempark projektek megvalósítását tervezéssel, engedélyeztetéssel, anyagbeszerzéssel, kivitelezéssel, működtetéssel és karbantartással együtt.

Teljes körű szolgáltatás

A RENA Solar 360° Solution System teljes körű építési megoldást kínál napelempark beruházók számára, akik tapasztalt kivitelezőt keresnek projektjük megvalósításához. A 360° Solution System keretében a teljes napelem projekt megvalósítására kínálunk megoldást egészen a kezdeti fázistól, a tervezésen és engedélyeztetésen át, az cölöpözésen át, a műszaki kivitelezés fázisáig.

Tapasztalt kivitelező

 • 1000 000 panelt
  szereltünk fel
 • 10 000 invertert
  szereltünk be
 • 100 MW összeszerelt
  teljesítmény
 • 10 projektet
  kiviteleztünk

Több, mint 75 európai projekt során, az általunk összesszerelt 1 225 000 modul összteljesítménye 305 000 kW, mindehhez 18 000 invertert szereltünk fel, többek között Németországban, Franciaországban, Ausztriában, Magyarországon és az Egyesült Királyságban.

Általunk beépített termékek