Ipari napelemparkok

Kivitelezés

Kivitelezés

Átvizsgálás

Átvizsgálás

Működtetés, Távfelügyelet

Működtetés,
Távfelügyelet

Ajánlat METÁR győzteseknek

Ajánlat METÁR győzteseknek

Referenciák

Referenciák

A RENA Solarnál célunk az, hogy kiváló minőségű és költséghatékony ipari napelemrendszereket építsünk ügyfeleink számára. Cégünk átfogó tudást és szakmai tapasztalatot gyűjtött külföldön eltöltött évek alatt, így vállaljuk komplett napelempark projektek megvalósítását szoftveres tervezéssel, engedélyeztetéssel, anyagbeszerzéssel, kivitelezéssel, működtetéssel és szakszerű üzemeltetéssel együtt.

Teljes körű szolgáltatás

A RENA Solar 360° Solution System keretében a teljes napelem projekt megvalósítására kínálunk megoldást egészen a kezdeti fázistól, a tervezésen, engedélyeztetésen és a cölöpözésen át, a műszaki kivitelezés fázisáig.

0-24 felügyeletet biztosítunk rendszerének, így folyamatosan ellenőrizzük az optimális működést. Amennyiben valamilyen rendellenesség lépne fel, akkor országos hatókörű szervizünk azonnal orvosolni tudja a problémát.

Tapasztalt kivitelező

 • 1 000 000 panelt
  szereltünk fel
 • 10 500 invertert
  szereltünk be
 • 100 MW összeszerelt
  teljesítmény
 • 10 projektet
  kiviteleztünk

Több, mint 120 európai projekt során, az általunk összesszerelt 1 330 000 modul összteljesítménye 400 000 kW, mind ehhez 18 500 invertert szereltünk fel, többek között Németországban, Franciaországban, Ausztriában, Magyarországon és az Egyesült Királyságban.

Tekintse meg referenciáinkat!

Általunk beépített termékek