Felhasználói kényelem és magas teljesítmény:
ez az SMA

Termékbemutatónkban az SMA Sunny Tripower invertercsaládját ismerheti meg és megtudhatja, hogy mit kínál ügyfeleinek az SMA a nagyobb kényelem érdekében.

A Sunny Tripower 3.0-6.0 tökéletesen kiszolgálja a háztartási méretű, de nagy teljesítményű napelemes rendszereket. Ötvözi a felhasználói kényelem és a magas teljesítmény leghasznosabb tulajdonságait. Integrált szolgáltatásai és árnyékolástechnikai megoldásai széles körben alkalmazhatók és megoldást kínálnak a legtöbb előforduló kihívásra.

  • Könnyen telepíthető alacsony súlya miatt (17kg)
  • Kompakt kialakításával minimalizálták a helyigényét
  • 100%-ig Plug and Play

Telepítése gyors és egyszerű, ezt bizonyítja kompakt mérete és súlya mely mindössze 17 kilogramm. Ez a 3 fázisú inverter webes felületének köszönhetően könnyen elérhető és monitorozható, mind okostelefonról, táblagépről vagy asztali számítógépről.

Sunny Tripower 3 fázisú, 3 kilowattos naperőmű inverter (Forrás: www.sma-uk.com)
Sunny Tripower 3.0 - STP3.0-3AV-40 (Forrás: www.sma-uk.com)

A Sunny Tipower mindent tartalmaz, amire egy háztartási méretű kiserőműnek szüksége lehet. Olyan termékfunkciókat építettek bele, mint például az OptiTrac Global Peak alkalmazás és az SMA Smart Connected eszköz (Magyarországon jelenleg nem elérhető). Ezek mellett még képes kommunikálni a modulonkénti optimalizálókkal is (TS4-R), hogy amennyiben bármilyen árnyékhatás van jelen, ne érje a rendszert nagy mértékű hozamcsökkenés.

Pont az árnyékhatás okozta hozamcsökkenésben tud rajtunk segíteni az OptiTrac Global Peak alkalmazás, ami, ha nagy mennyiségű árnyék fedi a napelemeinket, akkor a TS4-R modulonkénti optimalizálókkal kiegészítve maximalizálják a termelést. De ahogy korábban említettük, nem ez az egyetlen segítségünk.

Az SMA Sunny Portal-on a felhasználók elemzéseket készíthetnek az inverter működéséről és tájékoztatást kaphatnak az esetleges szabálytalan működésről, rendkívüli eseményekről, valamint az oldal mutatja a pillanatnyi és a teljes termelési adatokat is.

További szolgáltatások

  • Integrálva az SMA Smart Connected szolgáltatás (Hazánkban nem elérhető jelenleg)
  • Integrált árnyékhatás figyelő, OptiTrac Global Peak alkalmazás (TS4-R modullal kompatibilis)
  • Ingyenes online monitoring a Sunny Portal és a Sunny Places alkalmazások segítségével
  • Dinamikus teljesítményszabályzás

Automata inverter felügyelet = kevesebb gond

A Sunny Portal applikáció látható egy iPhone 7 mobiltelefon képernyőjén. (Forrás: www.sma-sunny.com)

A Smart Connected szolgáltatás folyamatosan ellenőrzi képes az invertert és egy esetleges meghibásodást azonnal jelent az SMA-nak, aki tájékoztatja a tulajdonost. Fontos tudni, hogy Magyarországon a Smart Connected funkciói nem érhetők el és egy meghibásodás esetén a normál, szerződésben foglalt garanciális feltételek az érvényesek. Remélhetőleg a gyártó hamarosan kiterjeszti a Smart Connected funkciók széles skáláját hazánkra is.

Az SMA szereti, ha minden ügyfelük profitál a sokéves tapasztalatukból. A rendszeres teljesítmény-beszámolókból további értékes következtetések vonhatóak le a rendszer egészére vonatkozóan.

Amennyiben további információkat szeretne megtudni termékeinkről, szolgáltatásainkról, vagy nem akar lemaradni akcióinkról iratkozzon fel hírlevelünkre az oldal alján és kövessen minket a Facebookon.