Ebben a hónapban az Axitec termékeit mutatjuk be

Nézze meg, mit kínálhat egy világszínvonalú modulgyártó vállalat!

Ha a 2000-es évek óta figyeljük a napelemes piacot, valószínűleg már találkoztunk több helyen az Axitec nevével, amely 2001 óta az egyik legversenyképesebb napelem gyártó a világon. A vállalat szinte minden részlegét Németországból irányítják, ennek minden pozitív hozadékával, mint például a kifogástalan minőség és a híres precizitás.

A modulok és a különböző napelemes termékek gyártása mellett, a vállalat foglalkozik kutató-fejlesztő és minőség ellenőrző tevékenységgel is, valamint az értékesítési tevékenységüket is szigorúan saját maguk intézik. Magas elvárásaikkal, precíz gyártási folyamataikkal, valamint a sztenderdekkel és részletes minőség-ellenőrzéssel biztosítja a gyártó a folyamatos kifogástalan minőséget.

Az Axitec-ről

Az Axitec a rá jellemző nagyon magas színvonalat képviseli a piacon, méghozzá megfizethető áron. Ezt pedig úgy, hogy folyamatosan a legfejlettebb technológiákat építik be és fejlesztik a termékeikhez, legyen szó a gyártásról, a napelem cellákról, vagy a modul bármely alkotóeleméről. Hosszú évek alatt kialakított partneri kapcsolatainak hála, ezt a folyamatos fejlődést fent is tudják tartani.

Az Axitec gyárai megtalálhatóak Európában és persze Ázsiában is. A cég gyárainak nagyon szigorú követelményrendszernek kell megfelelniük és a legkülönfélébb tanúsítványokat kell beszerezniük, hogy az Axitec termékeit gyárthassák. A vállalat az iparágban eltöltött sok év alatt kialakított rendszereinek és partnereinek hála, a konkurenciánál jobb minőségi garanciát tud vállalni a gyártott termékeire. Ezalatt a napelem modulok értendőek, mind élettartamra, mind hatásfokra.

Az Axitec napelem modulok teljesítmény garanciája, grafikon formájában. Függőlegesen a teljesítmény 100%-ig, vízszintesen az évek, 25 évig.
Az Axitec lineáris teljesítmény garanciája, összehasonlítva a többi gyártóval.

Magasabb minőség = hosszabb élettartam

A vállalat az általa gyártott polikristályos modulokra, más gyártótól eltérően 12 év garanciát vállal, 10 év helyett. Köszönhető ez, a legújabb fejlesztések felhasználásának, technológiai fejlődésüknek és a sok éves szakmai tevékenységüknek. Bár a modulok nem rendelkeznek, mozgó vagy kopó alkatrésszel, de azért itt is előfordulnak meghibásodások idővel.

Nagyobb teljesítmény garancia = elégedettebb ügyfél

A gyár által képviselt folyamatos fejlődés és fejlesztés nem csak a napelemek élettartamában látszanak meg, de teljesítményükben is. Ha megnézünk egy modult, mely a gyári leírása szerint 260Wp teljesítményű, a valóságban 260 Wp és 264,99Wp között mozog. Ebből is látszik, hogy a gyártó nem megy a véletlenre, hanem a biztonság kedvéért az alsó határértéket adják meg a leírásokban. Ezáltal a megvásárolt termék a megadott értékénél akár 2% energiatöbbletet képes megtermelni.

Axitec Blackpremium XL HC napelem modul, teljesen fekete kivitel, német lobogóval a sarkában
A teljesen fekete napelem, tökéletes választás olyan helyeken, ahol számít az elegancia.

Axitec hatásfok = garancia

A gyártó, sok éves tapasztalata tükrében, éves szinten garantálja a napelemei hatásfokát, egy 25 éves cikluson keresztül. Az első eltelt év után a gyári teljesítmény 97%-át, majd a későbbiekben pedig évenként maximum 0,5%-os csökkenést garantálnak, a 25. év végére pedig a modulok minimum leadják a gyári teljesítményük 85%-át. Ez egy magasabb érték, ha megnézzük a konkurens gyártók által vállalt garanciákat. Ez nem azt jelenti, hogy 25 év után dobhatjuk ki napelemeinket, hanem jó esetben még sok-sok évig termelhet rendszerünk. Amennyiben szeretnénk mégis lemérni, hogy mekkora teljesítményt adnak le moduljaink (vagy ellenőrizni az állapotukat/megfelelőségüket), van rá lehetőség mobil laborunkkal.

Axitec, termékek széles skálája

A cég 4 külön kategóriába sorolja az általa gyártott és világszerte forgalmazott napelem modulokat. Minden termékük nagyon magas garanciális feltételekkel kerül piacra. A kategóriák a következők: Axipower, Axipremium, Axiblackpremium (ami nem csak teljesítményében, de külalakjában is dominál) és az Axiplus SE. Ezzel a választékkal mindenki megtalálhatja a saját napelemes rendszeréhez és költségvetéséhez igazítható napelem modult.

Amennyiben további információkat szeretne megtudni termékeinkről, szolgáltatásainkról, vagy nem akar lemaradni akcióinkról iratkozzon fel hírlevelünkre az oldal alján és kövessen minket a Facebookon.