Tetőre szerelt ipari napelemes megoldások

Működtetés, Távfelügyelet

Üzemeltetés és karbantartás

RENA Solar 360 Működtetés
A RENA Solar 360⁰ Solution System részeként teljes körű napelemes erőmű üzemeltetési szolgáltatást kínálunk, amely magában foglalja a naperőmű hatékony működtetéséhez és karbantartásához szükséges ellenőrzéseket és ad hoc jellegű beavatkozásokat. Ügyfeleink számára 0-24 felügyeletet biztosítunk.

Működtetési folyamatunk során arra a tudásra és tapasztalatra támaszkodunk, amelyre korábbi külföldi munkáink során tettünk szert – ez fontos tényező a jelenleg még alakuló magyar szolár piacon. Ezzel együtt fontosnak tartjuk figyelemmel kísérni az ipar fejlődését. Ez a folyamatos figyelem lehetővé teszi, hogy hasznos új tudást folyamatosan beépítsük szolgáltatásinkba. Ügyfeleinknek garantáljuk a profi és szakszerű üzemeltetést.

A rendszeres és eseti átvizsgálásokat, javításokat kollégáink saját jármű- és eszközparkunk segítségével végzik el.

A tetőre szerelt ipari napelemes rendszer üzemeltetés és karbantartás szolgáltatásunkat általunk épített projektek mellett más kivitelező által telepített rendszereknél is vállaljuk. Ilyen esetekben javasoljuk a napelempark műszaki átvizsgálását, amellyel felmérhető az erőmű aktuális állapota.

Működtetés mellett kivitelezési és átvizsgálási munkákat is vállalunk,
valamint napelemes autóbeállókat építünk, és napelemes termékértékesítéssel foglalkozunk.

Egyedi árajánlatért keresse kollégánkat.

Tekintse meg ipari napelempark vagy lakossági napelemes szolgáltatásainkat!